Knjiga utisaka


Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

Jelena Krstić, muzičarka, www.jelenakrstic.com


Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

Ana Rasel - Omaljev, kreativna direktorka likovne galerije ''Contemporary Balkan Art''


Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

Mišo Filipovac, umetnik


Prezadovoljni smo izradom web stranice, efikasnošću i dizajnom.

Stela Kapidžić, udruženje ''In mreža žena BiH''


Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

Ivica Mladenović, urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena''


Spektrum kooperativa designed an amazing website for us on a very short deadline. They were patient with all of our requests and adjusted the website to our needs in no time at all. Highly recommend their service!

Mirza Waqas, editor of ''The Muslim Internationalist'' magazine


Prezadovoljan sam brzom izradom i fantastičnim dizajnom sajta; svima preporučujem Spektrum kooperativu.

Dragan Barlov, slikar


Rad sa Spektrum kooperativom pokazao se izuzetnim. Oni su na krajnje profesionalan, efikasan i kvalitetan način pristupili izradi našeg sajta. Prezadovoljni smo! Veliko hvala!

Irina Čepinac Ban, direktorka udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti ''Zvončica''


Zahvaljujemo se Spektrum kooperativi za izuzetnu suradnju i profesionalnu izradu web stranice. Osim toga, Spektrum kooperativa je izašla u susret sa stručnim savjetima, razumjevanjem i ispunjenjem naših želja i prohtjeva. U vezi s ovim želimo svima od srca preporučiti ovaj profesionalni tim.

Damir Campara - organizacija "Lotos - Zaštita mentalnog zdravlja"


Tijekom života naučila sam da je za temeljito i uspješno obavljanje posla odlučujuće imati stručne, pouzdane, i učinkovite djelatnike i suradnike.

Oduševljena sam Vašom kompanijom koja je iskazala od samog početka suradnje stvaranje izvrsnog ozračja, profesionalnosti, ažurnosti za izradu web stranice.

Kao izraz naše želje da i na konkretnoj razini pomažemo onima kojima je naša pomoć potrebna uvjerena sam da je i Vaša kompanija "SPEKTRUM" dio priče koja je dala doprinos na području socijalnog djelovanja, i ostavila trag da svi zajedno koračamo.

Stoga - dragi prijatelji, svima od srca zahvaljujem iznimno štujući Vaš doprinos!

HVALA VAM!

Predsjednica Udruge "Pravi Put" Žana Alpeza